Sayfalar

9 Mart 2013 Cumartesi

Essence Süprizi (Bol Fotoğraflıdır)

Herkese merhabalaaar :)
Bugün sizlere Essence'dan bahsedicem . Dün nerden geldiğini bilmediğim bir kargo aldım taa ki açana kadar :)Hiç birşey söylemedne direk kargo yollamışlar o kadar mutlu oldum ki çocuk gibi bütün gün elide gezdirdim ve bol bol fotoğraf çektim makyaj yaptım kamera renkleri farklı yansıttı . Detayları başka yazılarda yazacağım yoksa çok uzar :)
Bendeki 9 numara For Fairies  ; Çok soft bir renk ince bir kat olarak tüm göz kapağına uygulanabilir  tek kat kullanıldığında aydınlatıcı havası veriyor . 

Multi Action Blackest Black Mascara ; Kılları yoğun güzel bir rimel . Normalde bu tarz fırçaları sevmezdim ama bunu çok beğendim uç kısmının ince olması da ayrı bir avantaj gözün iç kısmındaki kirpikleri boyarken rahat oluyor . Kirpiklere ağırlık yapmıyor sadece yeni olduğu için fazla ıslak ..


Şeker gibi gidip alsam da bunu seçerdim kesinlikle <333





Bu lipbalm'ı çok sevdim kokusu sakız gibi . Dudaklarımı çok tatlı gösterdi bence . . :) bi tanesi çilekli değeride kirazlı bayıldım TEŞEKKÜRLER ESSENCESİZİ SEVİYORUM
Hepinizi çoooook ama çooook öpüyorum Essence ekibine tekrar teşekkür ediyorum .. Ve kızlar yakında blogda çok güzel D.I.Y. projeleri olacak bekleyin :**

XOXO